Recent Comments

    LEFKADA 5 DITE NE HOTEL LEFKAS

    UDHETIM 5 DITOR PER PLAZH NE LEFKADA ME AKOMODIM NE HOTEL LEFKAS NE QENDER TE QYTETIT TE LEFKADES. BUZE DETIT DHE PRANE LOKAEVE DHE TAVERNAVE. ?HOTEL LEFKAS 3 YJE SUPERIOR I CILESUAR SI HOTELI ME I MIRE ISHULLIT? MENGJESI DHE DARKA – BUFE E HAPUR KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT E NISJEVE SI ME […]