Recent Comments

    Palma De Mallorca 6 Dite 369 Euro nga #Tirana

    Zuper Zbritje !!! #Palma De Majorca 6 Dite 369 Euro /P Nga #Tirana Data 9-14 Qershor Fluturimi Vajtje Ardhje nga #Tirana Akomodimi ne hotel “HSM Reina del Mar” Per Hotele te tjere na Kontaktoni Mengjes+Darka per te Gjitha ditet Bagazh Dore 10 kg Asistence Dhe Informacion per cdo pyetje -Opsionale Transferta Private Per ne Hotel […]