AZURRO 3*, BOURGAS

(22 customer reviews)

Hotel Azurro ndodhet vetëm 50 metra nga plazhi, ku mysafirët mund të
kalojnë një shëtitje të shkurtër në qendër të qytetit. Ky hotel është
i dizenjuar për relaksim dhe komoditet ku mysafirët mund të gëzojnë
lehtësira moderne dhe komoditete si bar lobi elegant  dhe restoranti
që shërben kuzhinë europiane dhe tradicionale bullgare. Të ftuarit
mund të hanë në tarracë ose të pushojnë në kopsht nga plazhi në natyrë.

22 reviews for AZURRO 3*, BOURGAS

There are no reviews yet.

Be the first to review “AZURRO 3*, BOURGAS”