Viti i Ri në Kolashin, 3 Ditë €89, 4 Ditë €129

(25 customer reviews)

86.00

Description

Viti i Ri në Kolashin, 3 Ditë €89, 4 Ditë €129

Mali I Zi

Viti i Ri në Kolashin: Mbëritja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 3 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.

– Hotel Cile 3* – 2 netë €89, 3 netë €129.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
Kujdes: Darkat janë të zakonshme.

– Hotel Four Points by Sheraton 5* – 2 netë €349, 3 netë €425.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 dhe 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pijet e papërfshira);
4. Muzikë dhe Argëtim (31 Dhjetor, 1 Janar).
5. Sauna dhe Qendër Fitnesi,
6. Parking
7. Transport Falas nga Hoteli tek Stacioni Skive dhe kthim.
8. 20% Zbritje në trajtimet SPA
Shënim: Udhëtimi është individual

– Hotel Bianca Resort and Spa 4* – 3 netë €449.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pijet e papërfshira);
4. Muzikë dhe Argëtim (31 Dhjetor dhe 1 Janar).
5. Pishina e Brendshme, Sauna dhe Qendër Fitnesi,
6. Parking
Shënim: Udhëtimi është individual

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

25 reviews for Viti i Ri në Kolashin, 3 Ditë €89, 4 Ditë €129

There are no reviews yet.

Be the first to review “Viti i Ri në Kolashin, 3 Ditë €89, 4 Ditë €129”