SHËRBIMET TONA


PËRSE KABA TRAVEL ?


Kaba Travel është një operator pushimi ëndërrash që ofron shërbime udhëtimi, turne individuale dhe grupore, hyrje dhe dalje gjatë gjithë vitit. Aktivitetet e tij përkrahen nga një staf i trajnuar mirë dhe i përgatitur. Ata bëjnë punën e tyre më të mirë për t’ju ofruar pushimet e ëndrrave tuaja.
Garancia me çmim më të mirë!
Kontrollojmë qindra çmime çdo ditë për të siguruar që ju të paguani një çmim më të ulët kur e rezervoni atë. Ne jemi të bindur se ju nuk do të gjeni produktet tona kudo më të lirë, ne do t’ju ofrojmë ndryshimin. Kjo është Garancia jonë. Çmimi dhe është vetëm një nga mënyrat që ju ndihmojmë të gjeni paketat perfekte për ju.
Mbështetja e klientit!
Ne jemi gjithmonë këtu për të ndihmuar! Nëse në çdo kohë keni ndonjë problem ose shqetësim me porosinë tuaj, linjat tona telefonike, emailet dhe bisedat janë të hapura për një zgjidhje të shpejtë.

RIVIERA SHQIPTARE

Pamje që mund të shihen vetëm në ëndërr!

Riviera Shqiptare, që shtrihet nga Qafa e Llogarasë në Ksamil,
është një nga vendet më të bukura në Evropë për të vizituar.
Me plazhe kristal të pastër, fshatra të lashtë dhe pamje mahnitëse,
ky rajon i Shqipërisë është një destinacion që duhet parë në Ballkan.

SUGJERIMET TONA