PLANE PACKAGE


TUR NË DUBAI DHE ABU DHABI – PLAZH NË MALDIVE

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja ne Check in 2 ore para nisjes dhe njohja me Guiden.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai […]

TUR NË DUBAI DHE ABU DHABI – PLAZH NË ZANZIBAR

DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja ne Check in 2 ore para nisjes dhe njohja me Guiden.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai […]

(Shqip) UDHËTIM NË ABU DHABI DHE DUBAI

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NË DUBAI DHE ABU DHABI

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NE PARIS DHE BRUKSEL

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË BARCELONË

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË COTE D’AZUR

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË VJENË

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË MADRID

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NË BUDAPEST DHE PRAGË

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NË AMSTERDAM

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NË STAMBOLL ME AIR ALBANIA

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) KROÇIERE NË DUBAI DHE ABU DHABI

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VITI I RI NË DUBAI DHE ABU DHABI

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) Abu Dhabi & Dubai 6 Dite

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) UDHËTIM NË ROMË – FIRENCE

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) Abu Dhabi & Dubai 5 Dite

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) VJESHTË NË DUBAI

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) Ölüdeniz

Sorry, this entry is only available in Albanian.

(Shqip) Pamje Live Fontana Di Trevi Rome

Sorry, this entry is only available in Albanian.

STAMBOLL 3 DITE

DETAJET E TURIT Dita e Parë:  Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.20 te mengjesit. Mbrritja në Stamboll në 06.00. Transferta nga aeroporti në Hotel Aspen. Mëngjesi në Hotel. Nisja në këmbë me Shoqëruesin për në Pazarin e […]

STAMBOLL 4 DITE FLUTURIMI ME AIR ALBANIA

Dita e Parë:  Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Transferta nga aeroporti në Hotel Aspen. Nisja në këmbë me Shoqëruesin për në Pazarin e Vjetër Kapali Carchi. Pazari i Vjetër Kapali Carshi është një nga tregjet e mbulura më të […]