Recent Comments

    TUR NË DUBAI DHE ABU DHABI – PLAZH NË MALDIVE

    DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja ne Check in 2 ore para nisjes dhe njohja me Guiden.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai […]

    TUR NË DUBAI DHE ABU DHABI – PLAZH NË ZANZIBAR

    DETAJET E TURIT Dita e Parë: Paraqitja ne Check in 2 ore para nisjes dhe njohja me Guiden.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14:30 – Mbrritja në Dubai në orën 21:55 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai […]