Qipro, 8 Days €699

Dita e Parë: Nisja nga Tirana 04.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Larnaca. Nisja në orë 13.45. Mbrritja në Larnaca në orën 17.05. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.

Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tretë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Shtatë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.

Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Larnacës. Fluturimi Direkt Larnaca – Shkup. Nisja nga Larnaca në orën 17.45. Mbrritja në Shkup në orën 19.05. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Nisja më 31 Korrik, 7 Gusht

Crown Resort Henipa 3* - Larnaca... Crown Resort Henipa 3* – Larnaca, Qipro
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 3*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel.
– Fluturimi Direkt Shkup – Qipro – Shkup.
– Lejohet të merret me vete në avion:
* Një Valixhe 55cmX40cmX23cm Falas
* Një çantë 40cmX30cmX20cm Falas
(Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti i Larnacës në Hotel.

Plazh në Qipro, 8 Ditë €699

LISTA E ÇMIMEVE

Çmimet e dhomave

» Sezoni I
nga 31/07/2019 në 07/08/2019
Tarifa »
Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00
» Sezoni II
nga 07/08/2019 në 14/08/2019
Tarifa »
Hotel 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00

About the Author

By Kaba user / Administrator, bbp_keymaster

Follow kaba-user
on Jun 14, 2019

No Comments

Leave a Reply