DUBAI NEW YEAR

GRUPI I NISJE ME 26 DHJETOR ME FLY DUBAI

QENDRIMI 4 NET HOTEL FIRST COLLECTION JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE 4* SUPERIOR DHE 3 NET HOTEL BM BEACH HOTEL 4*

Dita e Parë, 26 Dhjetor 2021: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14.30 – Mbrritja në Dubai në orën 22.55. Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Dytë, 27, Dhjetor 2021: All Inclusive dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Tretë, 28 Dhjetor 2021: All Inclusive dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Katërt, 29 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari, etj). Udhëtim për në Dubai.
(Opsionale), Bilete hyrje për tek Dubai Frame. Eksperienca në këtë kompleks fillon me informimin mbi historine e qytetit, të tashmes së tij duke pasur nje panoramike të pjesës së re dhe të vjeter të Dubait dhe mbaron me të ardhmen e qytetit-mrekulli.
Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*.

Dita e Pestë, 30 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale. Më pas i drejtohemi lagjes më luksoze të qytetit në Dubai Marina ku ndodhet klubi i yachteve të Dubait. Në fund, tek Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, Qendra tregtare më madhe në botë Dubai Mall si dhe një nga shfaqjet më të bukura në qytetit Shatërvani Kërcimtar.
(Opsionale) Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*.

Dita e Gjashtë, 31 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel.
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë – Burj Khalifa.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretëtirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në çmim: Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*.

Dita e Shtatë, 1 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel. Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*..
(Opsionale), Xhiro në perëndim, rreth 2 orë me pije jo alkolike me Anije Catamaran në lagjen më luksoze të Dubait – në Dubai Marina. Zona me përqëndrimin më të madh te qiellgërvishtësave në Dubai. Me piknisje në Klubin e yachteve superluksoz të qytetit kjo xhiro ofron mundësinë të magjepseni nga deti me pamjet e Dubai Marinës dhe një pjesë të ishullit artificial Palm Jumeirah.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet – Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*..

Dita e Tetë, 2 Janar 2022:  Transferta në Aeroportin e Dubait. Fluturimi direkt Dubai – Tiranë. Nisja nga Dubai në orën 10.30 – Mbrritja ne Tirane 13.30.

GRUPI II NISJE ME 30 DHJETOR ME FLY DUBAI
QENDRIMI 4 NET HOTEL FIRST COLLECTION JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE 4* SUPERIOR DHE 3 NET HOTEL BM BEACH HOTEL 4*

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2021: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14.30 – Mbrritja në Dubai në orën 22.55. Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*..

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale. Më pas i drejtohemi lagjes më luksoze të qytetit në Dubai Marina ku ndodhet klubi i yachteve të Dubait. Në fund, tek Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, Qendra tregtare më madhe në botë Dubai Mall si dhe një nga shfaqjet më të bukura në qytetit Shatërvani Kërcimtar.
(Opsionale) Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*.

Dita e Tretë, 1 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari, etj). Kthimi në Dubai.
(Opsionale), Bilete hyrje për tek Dubai Frame. Eksperienca në këtë kompleks fillon me informimin mbi historine e qytetit, të tashmes së tij duke pasur nje panoramike të pjesës së re dhe të vjeter të Dubait dhe mbaron me të ardhmen e qytetit-mrekulli.
Fjetje në Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*..

Dita e Katërt, 2 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel.
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë – Burj Khalifa.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretëtirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në çmim: Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel Hotel First Collection Jumeirah Village Circle 4*.

Dita e Pestë, 3 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel. Fjetje në Hotel.
(Opsionale), Xhiro në perëndim, rreth 2 orë me pije jo alkolike me Anije Catamaran në lagjen më luksoze të Dubait – në Dubai Marina. Zona me përqëndrimin më të madh te qiellgërvishtësave në Dubai. Me piknisje në Klubin e yachteve superluksoz të qytetit kjo xhiro ofron mundësinë të magjepseni nga deti me pamjet e Dubai Marinës dhe një pjesë të ishullit artificial Palm Jumeirah.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet – Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Sistemimi dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Gjashtë, 4 Janar 2022:  All Inclusive dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Shtatë, 5 Janar 2022: All Inclusive dhe Fjetje në Hotel BM Beach 4*.

Dita e Tetë, 6 Janar 2022: Transferta në Aeroportin e Dubait. Fluturimi direkt Dubai – Tiranë. Nisja nga Dubai në orën 10.30 – Mbrritja ne Tirane 13.30.

GRUPI III NISJE ME 27 DHJETOR ME WIZZAIR
QENDRIMI 4 NET HOTEL REFLECTIONS 4* DHE 3 NET HOTEL CROWN PLAZA YAS ISLAND 4* ABU DHABI

Dita e Parë, 27 Dhjetor 2021: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë – Abu Dhabi. Nisja nga Tirana në orën 18:10 – Mbrritja në Abu Dhabi në orën 01:25 . Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel Crowne Plaza Yas Island 4*.

Dita e Dytë, 28, Dhjetor 2021: All Inclusive dhe Fjetje në Hotel Crowne Plaza Yas Island 4*.

Dita e Tretë, 29 Dhjetor 2021: All Inclusive dhe Fjetje në Hotel Crowne Plaza Yas Island 4*.

Dita e Katërt, 30 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari, etj). Transferimi në Dubai.
(Opsionale), Bilete hyrje për tek Dubai Frame. Eksperienca në këtë kompleks fillon me informimin mbi historine e qytetit, të tashmes së tij duke pasur nje panoramike të pjesës së re dhe të vjeter të Dubait dhe mbaron me të ardhmen e qytetit-mrekulli.
Fjetje në Hotel Reflections 4*.

Dita e Pestë, 31 Dhjetor 2021: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale. Më pas i drejtohemi lagjes më luksoze të qytetit në Dubai Marina ku ndodhet klubi i yachteve të Dubait. Në fund, tek Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, Qendra tregtare më madhe në botë Dubai Mall si dhe një nga shfaqjet më të bukura në qytetit Shatërvani Kërcimtar.
(Opsionale) Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel Reflections 4*.

Dita e Gjashtë, 1 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel.
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë – Burj Khalifa.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretëtirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në çmim: Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel Reflections 4*..

Dita e Shtatë, 2 Janar 2022: Mëngjesi në Hotel. Fjetje në Hotel.
(Opsionale), Xhiro në perëndim, rreth 2 orë me pije jo alkolike me Anije Catamaran në lagjen më luksoze të Dubait – në Dubai Marina. Zona me përqëndrimin më të madh te qiellgërvishtësave në Dubai. Me piknisje në Klubin e yachteve superluksoz të qytetit kjo xhiro ofron mundësinë të magjepseni nga deti me pamjet e Dubai Marinës dhe një pjesë të ishullit artificial Palm Jumeirah.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet – Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Kthimi dhe Fjetje në Hotel Reflections 4*..

Dita e Tetë, 3 Janar 2022:  Mëngjesi në Hotel. Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit. Fluturimi direkt Abu Dhabi – Tiranë. Nisja nga Abu Dhabi në orën 14:05 – Mbrritja ne Tirane 17:35.

Në pagesë përfshihen:
• Bileta e Avionit për Fluturim Direkt Tiranë – Dubai – Tiranë ose Tiranë – Abu Dhabi – Tiranë, sipas programit.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas.
• Akomodimi në Hotel Sipas Programit për 4 Net me Mëngjese gjatë Turit dhe 3 Net në All Inclusive Hotel në Plazh..
• Shëtitjet me Autobuz sipas Programit.
• Guida vendase në disa Shëtitje.
• Shoqërues në Shqip përgjatë gjithë udhëtimit

Në pagesë nuk përfshihen:
• Tarifa e vizës së hyrjes në Dubai.
• Të gjithë Ekskursionet “Opsionale”.
• Darka Speciale e Vitit të Ri.

Kujdes:
1. Turi i Abu Dhabit ofrohet VETEM për të Vaksinuarit. të pavaksinuarit nuk marrin pjesë në këtë Ekskursion.
2. Në Fluturimin me Wizzair është përfshirë vetëm çantë shpine.
Bagazh ekstra me pagesë shtesë.

Shtesat dhe Tarifat per Ekskursionet Opsionale:
1. Shtesë për Vizë Hyrje – €79
2. Xhiro me Anije Catamaran në Dubai Marina me transfertë – €42
3. Ngjitje në Observatorin e Burj Khalifa me transfertë – €60
4. Jeep Safari në Shkretëtirë me Darkë Bufe të përfshirë me transfertë – €69
5. Hyrje Ditore në Parkun Ujor Aquaventure me transfertë – €95
6. Darke 4 Set menu me 1 pije me Pamje nga Shfaqja me Shatervan – €30
7. Shfaqje me Delfina dhe Foka në Delphinarium Dubai me transferte – €45
8. Cappuccino me flori 24 Karatsh tek Emirates Palace ne Abu Dhabi – €39
9. Vizita ne Dubai Frame (kornizen e Dubait) me transferte – €47
10. Xhiro me Helikopter mbi Dubai per 17 Minuta me Transferte – €220

11. Darkat Gala për Natën e Vitit të ri:
— a. Elite Byblos Hotel 5* €139 – (Ushqim + 3 Pije Alkolike + Saksofonist – DJ – Kërcimtare Belly + Transfertë)

About the Author

By Kaba user / Administrator, bbp_keymaster

Follow kaba-user
on Dec 04, 2021

No Comments

Leave a Reply