Recent Comments

    Vjeshtë në Berlin, 4 Ditë €329, 5 Ditë €379

    PROGRAMI UDHETIMIT 4 DITE/ 3 NETE Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë – Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 15.40. Mbrritja në Berlin në orën 18.05. Transferta me Autobus për në Hotel Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja […]

    Vjeshtë në Izrael, 5 Ditë €599

    Dita e Parë: Fluturimi nga Tirana për në Tel Aviv, nëpërmjet Stambollit. Nisja nga Tirana 02.45, Mbrritja në Stamboll në 06.20. Nisja nga Stambolli nb 08.05 dhe Mbrritja në Tel Aviv në 09.10. Pritja në Aeroport nga Përfaqësuesit tanë. Udhëtimi për në për në Bethlehem. Vizite e qytetit ne pikat me interesante. Akomodimi dhe Darka në Hotel në […]