Recent Comments

    PLAZH NË ZAKYNTHOS – Hotel Strada Marina 4⭐

    5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE ZAKYNTHOS ?Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Zakynthis si Laganas Beach Navagios Beach (lundrim me traget) Ishulli i Breshkave te detit (lundrim me traget) Porto Zoro Bananas Beach Akuaparku “Zante Aqua Village” . ▶▶▶▶◀◀◀◀ NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN […]

    PLAZH NË LEFKADA – Hotel LEFKAS 4

    5 DITE PLAZH NE ISHULLIN ME FAME BOTERORE TE LEFKADAS ?Eskursione te ndryshme cdo dite per te viziuar plazhe te ndryshme te Lefkadas si Parga Porto kastiki Egremi Meganisi Scorpions Porti Fiskardo Kathisma Agio Nikita Preveza . ▶▶▶▶◀◀◀◀ NISJET ME AUTOBUZ DHE CHECK IN NE HOTEL SI ME POSHTE ??? MUAJI KORRIK Nisje 25 Korrik […]