Recent Comments

    RIVIERA SHQIPTARE — 3 DITE ➤ CMIMI NGA €99!

    PLAZHET QE VIZITOJME ? Dhermi ??lundrim me skaf dhe plazh ne Gjipe ??lundrim me skaf dhe plazh ne Gjirin e Grames ? Jal   ?Akomodim ne Hotel Belle Vue 3 Yje ne Dhermi (me pishine)   ??MENGJESI DHE DARKA – nga veranda e hotelit me pamje nga deti   ?Lundrim me Traget dhe plazh ne […]