Recent Comments

    DUBAI NEW YEAR

    GRUPI I NISJE ME 26 DHJETOR ME FLY DUBAI QENDRIMI 4 NET HOTEL FIRST COLLECTION JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE 4* SUPERIOR DHE 3 NET HOTEL BM BEACH HOTEL 4* Dita e Parë, 26 Dhjetor 2021: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë – Dubai. Nisja nga Tirana në orën 14.30 – Mbrritja në Dubai në orën 22.55. […]